Menu
Home Page
Year 1 class assemblies in school. 1KH - Thursday 19th May at 9am and 1RB Friday 20th May at 9am. Soft drinks in small hall from 8.50am.

Maths

Summer Learn Its

 

2 + 1 = 3

2 + 3 = 5

Counting in 10s, 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100!

 

                                       Spring Learn Its

 

3 + 3 = 6
4 + 4 = 8
5 + 5 = 10

 

3+3.mp3

4+4.mp3

5+5.mp3

Autumn Learn Its

 

1 + 1 = 2

2 + 2 = 4

2+2.mp3

Top